Usluge izrade horoskopa i tarot konsultacije

Astrološka konsultacija ili analiza horoskopa sastoji se od izrade horoskopa i njegovog tumačenja i podrazumijeva obradu mnogih oblasti života bilo da je vezana za klijenta lično, ili i za članove njegove porodice. Horoskop kao kosmološka mapa duše služi da se klijent suoči sa svim potencijalima i slabostima, kako bi sam mogao da bolje razumije sebe i životne okolnosti i na taj način da odlučnije i djeluje. Sve astrološke konsultacije su moguće lično, a za sve one koji su van Podgorice ili u inostranstvu, moguće su i putem telefona ili skupe-a. Tumačenja se obrađuju po principima tradicionalne astrologije, a ista se mogu realizovati i usmeno i na pisani način tako što se šalju na vašu e-mail adresu. U cijenu izrade bilo koje vrste horoskopa uključena su i dodatna pitanja od strane klijenta gdje se moguće nejasnoće mogu otkloniti i na taj način mogu dobiti još jasnija tumačenja i uvid u oblast života koja se analizira.

Cijena konsultacija:

KOMPLETNA ANALIZA NATALNE KARTE SA UPOREDNIM HOROSKOPOM ( SINASTRIJA)60.00 EURA – kada klijent ima konsultaciju prvi put ( usmene/lične, tel/skype, konsultacije u trajanju od 90 min.prosjek) Rok za realizaciju konsultacije je do sedam radnih dana od uplate.

POSEBNA NATALNA ANALIZA podrazumijeva detaljniju analizu nekog konkretnog segmenta života kao npr. polje plodnosti i potomstva (kvalitet plodnosti, kvalitet odnosa sa decom), polje posla i karijere, kvalitet istog, ili bilo kog drugog segmenta života. – 40.00 EURA (usmene/lične, tel/skype, konsultacije u trajanju od 60 min.prosjek) Rok za realizaciju konsultacije je do četiri radna dana od uplate.

GODIŠNJI HOROSKOP pruža detaljnije informacije svih segmenata života ili samo nekog od njih u zavisnosti od potrebe klijenta u jednom periodu života, najčešće od rođendana do rođendana i rezultat je primjene više astroloških tehnika. – 40.00 EURA(usmene/lične, tel/skype, konsultacije u trajanju od 60 min.prosjek) Rok za realizaciju konsultacije je do četiri radna dana od uplate.

HORARNA PITANJA – jedno konkretno pitanje (jasno definisano) – 25 EURA – odgovor se dostavlja e-mailom. Pitanja se šalju na mail: astrologija.me@gmail.com 
Rok za odgovor na pitanje je do tri radna dana od uplate.

ELEKCIONA ASTROLOGIJA (pronalaženje najpovoljnijeg trenutka za neki poduhvat,posao,sklapanje braka itd) – 30 EURA.

IZRADA NACRTA ASTROLOŠKOG TALISMANA – 40 EURA.( Nacrt talismana se takođe izrađuje po principima tradicionalne astrologije,a koji ima za cilj da poboljša vašu sudbinu i na neki način ubrza istu,ali samo u domenu etičkog i mogućeg. Nacrt talismana podrazumijeva analizu vaše natalne karte i korišćenje adekvatnih tehnika za pronalaženje planete koja je gospodar vašeg horoskopa ili almuten karte. Nacrt se šalje preko e-maila, a za sva dodatna pitanja i zakazivanje konsultacija, možete se obratiti putem poruka na fb stranici ili na istoimenom instagram profilu astrologija.me.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *