Osnovni online kurs tradicionalne astrologije Crne Gore

Ukoliko ste zainteresovani za ozbiljnije izučavanje izvorne astrologije zasnovanim na učenjima velikana astrologije antičkih astrologa poput Klaudija Ptolomeja i Manilija, srednjevjekovnih arapskih astrologa Mašalaha, Al-Hajata i Al-Birunija, Bonatija, Vilijama Lilija i dr. u prilici sam da ponudim elementarno znanje iz ove oblasti koje će nadam se svakom ko je zainteresovan za ozbiljno učenje razjasniti nedoumice i zablude oko same astrologije .

Polaznik ovog početnog kursa tradicionalne astrologije će prije svega razumjeti osnovni mehanizam djelovanja astrologije, naučiće šta je predmet astrologije, hronologiju istorijskog razvoja astrologije, vrste astrologije itd. i sam ubrzo uvidjeti na kojim principima prava izvorna astrologija počiva. Tek nakon prvog dijela ovog uvodnog kursa, polaznik će se upoznati sa temama koje će se ticati osnovnih objašnjenja i pojma astronomije , zodijaka, planeta, mundanih i esencijalnih dostojanstava i još mnogo toga drugog bez čega je rad astrologa nemoguć. Većina tema sadrži praktične zadatke kao i pitanja za provjeru stečenog znanja. Na kraju kursa, svi polaznici rješavaju završni test provjere cjelokupnog znanja koje su savladali.

Pravila o pohađanju kursa:

Pohađanje kursa se obavlja putem e-mail poruka. Rad se odvija tako što svaki od polaznika kursa dobija na svoju e-mail adresu odgovarajuću temu koju nakon što je pročita ima mogućnost da postavi dodatna pitanja kako bi se razjasnile sve nedoumice. Pitanja postalja putem e mail poruka ili eventualno putem skyp ili nekog drugog poziva što je stvar naknadnog dogovora između astrologa i polaznika. Nakon što je razumio temu, pristupa odgovorima na pitanja ili praktičnom zadatku. Važno je istaći da polaznik nije vezan nikakvim rokom i da može čak pauzirati i nastaviti sa kursom kada on to želi i kada ponovo obnovi astrološke teme što je i prednost online pohađanja kursa putem e .mail poruka. Nakon što se savlada jedna tema i polaznik potvrdi da je razumio temu i uspješno riješio zadatke, prelazi se na drugu temu.

Za sva dodatna pitanja u vezi sa predmetnim kursom, cijenama, načinom plaćanja, literaturom itd. možete kontaktirati astrologa na dva načina:

putem e- maila astrologija.me@gmail.com

ili na fb stranici i istoimenom instagram profilu: astrologija.me